Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

måndag 19 augusti 2013

Fortbildning medicinsk laser

En intensiv kväll var det förra veckan! Jag var i Sundsvall och var med på laserseminarium som Irradia anordnade. Det är från detta företag jag köpt min medicinska laser. Denna gång var det ett tema, knäartros och laser. Vilket var intressant, nu när jag tar emot människor för just medicinsk laser behandling sedan årsskiftet. Tänk vad tiden går fort!

Och det var precis vad det gjorde denna kväll också, tiden bara sprang iväg kändes det som. Men väldig intressant att få höra om nya rön som Irradia har kommit fram till och andra som forskar inom olika områden gällande just laser.  Samt hur olika personer med medicinsk laser jobbar, som var med på denna kväll.

Vill du veta vad laser kan göra för dig? Läs mer på min hemsida www.hippotreatment.se eller på Irradias sida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar