Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

fredag 19 april 2013

Workshop med änglakort

Gårdagens kväll gick i änglakortens tecken! Var tillsammans med andra personer med på workshop med syftet att lära sig mer om änglakort. Dessa kort kan man använda i sitt dagliga liv för att få hjälp och inspiration. 

Den som höll i kvällen var Agneta Strandberg som har företaget Sunsouls här i Ö-vik. Vi var i samma lokaler som new age butiken Creative Home. Jag använder mig nästan dagligen av dessa typer av kort för att de ger mig en push i rätt riktning, om allt mellan himmel och jord :-) Jag jobbar inte med dessa i företaget, men det finns det många som gör och gör det framgångsrikt. 

Här kan ni se mig och en annan deltagare fullt upptagen med att läsa vad som står i boken, som följer med korten som guidning. Detta efter att vi först använt oss av intuitionen, för att se vad korten ville säga oss. 

För mig står änglakorten för något positivt, använder jag mig av tarotkort så kan känslan bli mindre trevlig när jag se bilden. Men det är min upplevelse. För dig eller andra personer, kanske dessa kort bättre stämmer överens med den du är! Så gå på din känsla, av vad du vill använda dig av.

Använder du dig av någon sorts kort, för att få hjälp och vägledning? Kommentera gärna!

3 kommentarer:

 1. Hej Caroline.
  Vilken härlig kväll vi hade i kortens tecken. Ser fram emot den ev kommande kvällen med djurkommunikation.... blink blink.
  Ha en underbar dag.
  / Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla hade en trevlig kväll tillsammans! Vi får se vad framtiden visar gällande djurkommunikationen, får be om lite inspiration :-D

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera