Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

lördag 19 januari 2013

Magnified Healing Initiate

I mars månad förra året gick jag en kurs i Magnified Healing, för Eleonor Magnusson. Efter kursen kan man uppge sig som Magnified Healing Initiate, på den officiella sidan. Detta har jag nu äntligen gjort efter många månader. Tror inte jag var redo just då, för att ta nästa steg. För mig kändes det som nästa steg, när jag skickade iväg kopia på diplom. 

Denna healing vill jag beskriva enkelt uttryckt som att man utför olika cermonier i början av dagen, för sig själv för att få igång ett antal positiva processer i kroppen, och hjälpa andra i sin omgivning att må bättre samtidigt. Dessa cermonier kan man också utföra på andra personer. Det är det som är nästa steg, att erbjuda det för andra i mitt företag. Vi får se vad som händer detta år!

För mig personligen, det som starkast har påverkat mig, är att min behandling med healing på distans har blivit starkare. Vilket är jätte roligt! Är det någon av er som läser detta som har gått kursen eller fått denna typ av healing? Vad upplever ni?

Vill du veta mer om healingen, läs mer på den officiella hemsidan: http://www.magnifiedhealing.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar