Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

söndag 12 september 2010

Bloggar

Tänkte tipsa om lite bloggar som jag uppskattar. Helt olika inriktningar på bloggarna är det, men de ger mig olika saker tillbaka!

Lindas blommor och design, drivs av Linda Sjölund som bor i området här kring Ö-vik och jobbar med blommor och är även massör. Tar emot kunder för massage hemma. Titta in på hennes blogg om du tycker om gamla saker som görs om för att upptäckas på nytt och blommor i alla dess former.

Angelicas Closet, gå in här om du tycker om smycken och kläder!

Simplicity, är en för mig alldeles ny blogg men jag måste tipsa om den eftersom den tar upp inredning och feng shui i en härlig blandning.

Lottas kungliga modeblogg, tittar man in på om man vill drömma sig bort och se hur våra kungligheter i Sverige och utomlands klär sig på olika tillställningar.

Slut på tipsen för denna gång, kanske dyker det upp fler tips en annan dag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar