Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

onsdag 15 januari 2014

Nytt år, ny ordning

Ja, nu har vi kommit en bit in på 2014. Man läser i vart och vartannat inlägg i bloggar hur bra det känns att rensa i den eventuella röran man har hemma, och jag kan inte annat än hålla med!

Jag har rensat här hemma, främst bland saker som finns på mitt kontor. Har gett bort saker, har flyttat runt och rensat, och åter rensat bland papper som man inte har en aning om varför man har sparat på! Och det känns så skönt. Känns plötsligt som att man har mycket mer plats, fast man inte har gjort så mycket ändå för att det skulle bli så bra. Känns som att jag har tagit ett kliv i rätt riktning.

Och i sovrummet har jag placerat böcker som gör mig glad. Böcker som ger mig glädje och inspiration. Placerade även änglakort och andra kort med vägledning bredvid sängen för att enkelt kunna använda mig av dom.

Så nu känns det ännu bättre att vakna varje morgon :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar