Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

torsdag 19 september 2013

Reconnective healing!

Vill så klart dela med mig av två länkar till intressanta texter!
Var inne på facebook, och läste två texter gällande två studier på reconnective healing från den officiella Dr Eric Pearl - The Reconnection, på Facebook. Hans hemsida har följande adress: www.thereconnection.com 
Anledningen till att jag verkligen fastnade för dessa är för att jag är utbildad inom reconnective healing, level I/II och kan utföra denna härliga healing på dig! På distans, i mitt behandlingsrum på gården eller hemma hos dig.  
 
Jag rekommenderar dig starkt att klicka dig vidare på länkarna här nedan och läsa studierna i dess helhet, om du är nyfiken på reconnective healing. Mycket intressant! 
Skrevs den 15 september 2013: https://www.facebook.com/Dr.EricPearlTheReconnection/posts/562252720506976
Skrevs den 11 september 2013: https://www.facebook.com/Dr.EricPearlTheReconnection/posts/560679720664276
 
 
Vad kan reconnective healing göra för dig?! Vill du prova? Ta då kontakt med mig, se mer på hemsidan www.hippotreatment.se eller ring 070-3114535

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar