Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

måndag 23 april 2012

Inse att du är obegränsad!

Nu är jag peppad! I fredags var jag på en tur till Stockholm över dagen. Jag var med på seminariet "Inse att du är obegränsad" med Jörgen Tranberg, driver skola, forskning m.m inom området kraniosakral terapi tillsammans med sin bror. Läs mer på www.tranbergs.net om du är nyfiken.

Tror att detta seminarium var det bästa jag har hört på! För två saker: Innehållet som var så intressant, men dessutom Jörgen själv! Hur han bjöd på sig själv genom hela dagen och vad han berättade och hans sätt att uttrycka sig med ord och kroppsspråk! Helt otroligt! Han har  gått igenom mycket och han har säkerligen mycket att lära ut.

Detta kom i precis rätt tid för mig, känns det som. Jag är i ett steg i mitt liv där jag vet vad jag vill och denna dag kom vid rätt tillfälle. Seminariet handlade om hur man via 12 steg lär sig att nå framgång. Vad är det verkligen jag vill i livet? Stora som små mål. Hur gör jag för att nå till mina mål? 

Allt detta handlar för mig om attraktionslagen, och det är vetenskapligt förankrat! Det ni! (Fast Jörgen nämnde aldrig attraktionslagen). Vi är alla vibrerande väsen. Och den starkaste vibrationsfrekvensen vi har, är våra tankar! Och den vibrerande frekvensen kan man mäta. Och det pratade Jörgen om, vad som händer i våra hjärnor och resten av vårt system när vi börjar formulera våra mål.

Så det bästa och snabbaste rådet jag kan ge till dig är att skriva ned dina mål. Jag har tidigare bara tänkt och sett inre bilder. Men skriv ned dom också. Börja med små mål om du känner dig osäker och sätt upp datum, för när du vill ha uppnått målet.

Har du tillfälle att gå just denna kurs, så gå den är mitt råd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar