Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

tisdag 12 oktober 2010

Djurens språk

I helgen var jag på kurs i Husum för Maria Leek, som jag varit på tidigare under detta år. Detta var en fortsättning på tidigare kurser. Denna helg var annorlunda än tidigare eftersom vi deltagare jobbade på ett nytt sätt och fick fram mycket nyttig information till varandra och kunde hjälpa varandra framåt.

Vi fick information mycket via djur som visade sig via bilder och kunde därefter se efter vad dessa djur betydde genom att titta i boken Djurens språk, skriven av Solöga. Jag har också denna bok hemma, dock i en äldre variant. Så det känns roligt att kunna gå tillbaka och läsa om djuren i lugn och ro hemma och verkligen tänka efter vad djuren ville berätta för mig.
2 kommentarer:

  1. Den boken är så bra! Även Växternas språk :)
    Du fick ingen vitval? Jag vaknade idag tvungen att måla en... ;)

    Kramar!

    SvaraRadera
  2. Ja, växternas språk är ju också toppen!

    SvaraRadera