Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

torsdag 10 juni 2010

Utflyktsmål

Tänkte dela med mig av två tips till utflykterna i sommar! De två platser som jag tipsar om har jag besökt många gånger och det är alltid lika trevligt.

Första tipset är Fiskevistet i Skagsudde, Skeppsmalen som ligger ute vid kusten. Där finns en väldigt fin natur och går man upp till Skagsfyr och sätter sig på klipporna så kan man njuta ordentligt av havet! Denna sommar har även Fiskevistet öppnats igen som innehåller ett museum om surströmming, café och restaurang m.m.

Andra tipset är Bruksgodset som ligger i Banafjäl, ca 2 mil norr om Ö-vik. Består av ett jätte fint krukmakeri, med många fina saker! På bilden nedan kan man se vad jag har inhandlat där vid olika tillfällen. Dessutom har de ett café och restaurang. Bruksgodset är öppet hela året och har olika aktiviteter.

Läs mer på deras hemsidor för att upptäcka allt de har att erbjuda.


3 kommentarer:

 1. Ja tack.. Det har varit några kämpiga dagar. Med hennes vilja & goda humör så har vi kommit långt.

  SvaraRadera
 2. har varit där sedan jag såg din fina pegasus :) jag har beställt haha
  otroligt fina saker!

  SvaraRadera
 3. Håller med dig Marina, det finns mycket fina saker på Bruksgodset! Man får hålla fingrarna i styr ;-)

  SvaraRadera