Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.













tisdag 31 januari 2012

Aura-soma

Här kommer ett tips på en hemsida som jag tycker är väl värd att besöka. Förstår inte varför jag inte har skrivit om den tidigare. Som titeln beskriver så heter webbsidan aura-soma. Det finns mycket att upptäcka på deras sida, de har alla möjliga produkter som stärker ditt inre på olika sätt. Samt utbildning inom detta område.


Det jag tänkte nämna är deras pomander flaskor. Som du kan se exempel på ovan. Jag upptäckte denna produkt när jag läste en av healing utbildningarna jag gått. Man använder sig av pomandern för att balansera och rena kroppens chakran. Jag använder mina flaskor på mig själv vid behov eller på kunder som jag ger healing, då främst efter att själva healingbehandlingen är klar. Och jag kan säga att innehållet i flaskorna doftar härligt!

lördag 28 januari 2012

Kundfeedback

Går du in på min hemsida http://www.hippotreatment.se/ kan den återkommande läsaren se att det har tillkommit en till sida under menyer. Den heter Kundfeedback. (Men just nu står också det i texten, där jag uppdaterar om vad som har hänt).

Där har jag samlat lite texter som kommer från återkommande kunder, om hur dom har upplevt mina behandlingar och min djurkommunikation med deras djur och healing på dom själva. Sidan kommer även att uppdateras snart igen, med ytterliggare en text med upplevelser.

fredag 20 januari 2012

Drömma sig bort

Åh, vad det kan vara roligt att få drömma sig bort bland smyckenas värld! Via en artikel i en tidning fick jag se adressen till denna blogg där man kan se mycket snyggt.


Många av oss kanske inte kan köpa äkta vara, men fin inspiration får man hos Jenny Fors Gentele. Och säkerligen kan man hitta något liknande i en annan prisklass, bara man tar sig tid att leta. Om man är ute efter något speciellt utseende.

lördag 14 januari 2012

Rätt musik

Har en fundering jag tänkte dela med mig av. Jag har märkt att jag under de sista två åren är väldigt känslig för vilken musik jag lyssnar på. Jag kommer på mig själv att sitta och byta radiokanal i bilen hela tiden om jag tycker att dom spelar "fel" låt. Och vissa gånger behöver det inte vara att själva texten som är fel, utan det är mer helheten av låten jag tycker är viktig. Mycket hur själva instrumenten samspelar med varandra.

Och när jag har sådan tur att jag har cd-spelare i bilen är det viktigt för mig att jag har rätt cd-skivor i bilen. Och jag blir irriterad när jag har glömt att ta bort och byta till andra skivor, om jag inte känner för att lyssna på den musik som finns där.

Ibland vill jag lyssna på lugna musikstycken, lite mer åt avslappningsmusik och ibland är det låtar som går ofta på radion. Vet inte vad detta behov kommer ifrån, men jag skulle tro att det har något att göra med vad den fysiska och mentala kroppen behöver just nu för att må bra.

Känner du igen dig i något av det jag har skrivit? Vore intressant att få läsa om andras tankar kring detta.

tisdag 10 januari 2012

Sova ute!!??

Genom en vän fick vi tips om att dennes bekant ska sova ute i fjällen under 100 nätter! Peder Karlsson som han heter har följande blogg där han skriver om äventyret och här kan du läsa en artikel om honom i Aftonblandet.

Eftersom jag även har träffat Peder så kan jag tänka mig att det kan passa honom, frilutsmänniska som han är :-D Gå in och läs i hans blogg om hur det går i fortsättningen. Det kommer jag att göra!

tisdag 3 januari 2012

Boll för häst

I ett gammalt nummer av tidningen Hästfocus, fanns en artikel om en kvinna som startat upp en webbutik med hästprodukter, förutom sin fysiska butik i Skåne. Bland annat inporterar hon en särkild boll tänkt för hästar. Kan användas för att få hästen att lita på dig som ägare.

Många hästar kan till en början tycka att dom är stora och konstiga, men så här säger Elin som är ägare till butiken om bollarna: Citat "När de kommer på att de kan putta den framför sig och att det är de som styr den här bollen, blir de stolta och kaxiga och tycker det är mycket roligt."

Verkar vara en intressant sak, tycker jag!