Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.













måndag 31 oktober 2011

Andlig butik i Ö-vik!

Åh, vad roligt! Nu har en andlig butik öppnat i Ö-vik igen. Det känns roligt och jag hoppas att det kommer att gå bra för den. Så att dom kan fortsätta att ha den öppen. Det finns många bra internet butiker, men ibland kan det vara roligt att kunna ta på sakerna också ;-)

Ägaren har en städfirma i samma lokal och personen som jobbade där när jag var förbi, sa att dom båda ägarna hade intresse av det andliga och därför startade dom butiksdelen med dessa varor i. Tydligen har dom haft öppet i ca 3 veckor, vilket jag helt hade missat innan jag fick tipset. Dom har även en webbshop för dig som inte bor i Ö-vik.

Den är belägen på Lasarettsgatan 26, ovanför Folkan.

torsdag 27 oktober 2011

Postkakan

Kvällen igår, bjöd på mycket gott ska ni veta. Jag var med på ett arrangemang av KlöverDam, ett företagsnätverk. Och vi fick besöka företaget Postkakan som finns i Husum, norr om Ö-vik. Detta företag tillverkar och skickar kakor via posten! Har ni hört talas om det?

Vi fick se hur tillverkningen gick till och så klart provsmaka dom goda kakorna. Mina favoriter blev apelsintryffel och sacher. Via postkakan.se kan man se hela utbudet och beställa sin egen tårta att skicka hem till sig eller till någon man håller kär. Företaget riktar sig till både privatpersoner och företag.

onsdag 26 oktober 2011

Ascensions with angels

Nu har jag tid att berätta om vad jag har varit med i helgen som var. Jag var med på kurs hos Eleonor Magnusson, som har företaget Eternia i Östersund. Kursen heter Ascensions with angels. Kursen handlade mycket om hur jag själv kan rena mig själv och min omvärld så att alla kan må sitt bästa. Även om jag har gått kurs för Birkan Tore, så var det mesta nya saker inom ämnet änglar, så jag blev väldigt positivt överraskad. Mycket av informationen vi fick, kom från Diana Cooper, en författare som anordnar kurser och annat inom bland annat ämnet änglar.

Och under hemfärden och under gårdagen kunde jag känna att mycket hände i min fysiska kropp. Så jag tror att mycket håller på att sättas igång. Vilket bara är roligt.

måndag 24 oktober 2011

Obsidian

Under fredagen till söndagen var jag på en spännande kurs med Eleonor Magnusson i Östersund. Mer info om den kommer senare. Men då blev jag påmind om musik från bandet Obsidian. En jätte härlig låt som dom har framfört kan du lyssna på här nedan. Om man verkligen låter sig själv att bara lyssna på deras musik så sätter det igång saker inom dig!

onsdag 19 oktober 2011

Mat - idéer

Kom in på en väldigt bra sida, gällande hur man kan tänka när maten börjar ta slut i kylskåpet. Webbsidan heter Släng inte maten! Och ger oss konsumenter olika tips på hur man lättare kan ta tillvara på maten som blir över och som man inte vet vad man ska göra av. Samt visar på tips på hur man vet om maten är fräsch eller inte. Genom att titta lite extra på vår mat innan man automatisk slänger den, sparar man både pengar och miljö.

Denna sida har redan hamnat under mina favoriter och jag kommer garanterat att gå in där ofta för att få idéer.

tisdag 18 oktober 2011

Läste direkt!

Igår kom tidningen Nära till min brevlåda och gissade vad jag gjorde då? Jag satte mig och läste det mesta i tidningen på direkten. Kunde inte låta bli denna gång :-)

Detta eftersom det var ett tema nummer med ämnet änglar, med intressant läsning med personer jag känner till. Det var en artikel med Birkan Tore, som jag gått workshopen Oracle messenger för, tillsammans med Eleonor Magnusson som anordnade just ovanstående kurs i Östersund i våras. Och hon anordnar andra även andra kurser som hon själv håller i och för andra kända personer.

En annan anledning var att det medium jag har gått till flera gånger (som finns här i Ö-vik) var med också. Hon heter Åsa och har företaget Akashia center.

Jag lovar att ni inte blir besvikna, om ni köper detta nummer av tidningen Nära, om ni är speciellt intresserad av änglar.

söndag 16 oktober 2011

Massage

Du vet väl att jag erbjuder massage för häst och hund? Massage formen jag jobbar med kallas för genuin svensk massage och jobbar på djupet i muskulaturen. Varför inte boka in en tid innan det händer något? Då får du en uppdatering om statusen på musklerna och man kan upptäcka eventuella problem innan det har orsakat större skada. Hästar och hundar mår precis som oss människor bra av förebyggande massage också!

Titta in på hemsidan eller ring mig på 070-311 45 35 för mer information. Jag kommer hem till dig, dock tar jag reseersättning.

lördag 15 oktober 2011

Hjälpa med energi

Känner du dig hjälplös många gånger när du sitter framför tv:n och ser på alla katastrofer som sker runt om i världen eller ser hur dåligt vissa personer mår i enbart din kommun? Eller någon i din närmaste krets av familj och vänner?

Man kan hjälpa till på många vis, vilket vi alla vet och ett sätt är att skicka healing eller be våra änglar om hjälp!

Skicka healing kan man göra även om man inte har gått någon kurs. Du kan tänka på ett helt samhälle, en person eller varför inte vår eminenta planet jorden? Be att få skicka healing till den/det du vill hjälpa och samtidigt säger du att healingen skickas vidare ut i unviversum om den/det inte vill ta emot din healing. Alla har alltid ett val, om man vill ta emot eller inte. 

Vill du ta hjälp av ärkeänglarna? Då kan du tänka för dig själv att du ber ärkeänglarna att hjälpa till med problemen hos den/det du vill hjälpa. Och de kommer att hjälpa dig! Antingen vänder du dig till alla änglarna eller så kan du be en specifik ängel om hjälp, om du känner dig mer dragen till en speciell ängel. 

Lycka till!

onsdag 12 oktober 2011

Tack för hjälpsamma personer!

Tänk att det finns så härliga personer runt mig som verkligen vill och kan hjälpa när man behöver! Min hund fick ett sår på en trampdyna och då fick jag förträfflig hjälp av härliga Lisa som visade mig hur man går tillväga när man lägger ett tassbandage.

Och Lisa är duktig på mycket annat, gällande hund också. Hon tillverkar hundtillbehör och hjälper andra med hundträning m.m. Kolla in hennes blogg och hennes facebook sida.

Blogg: http://lisaochkira.blogg.se/

Facebook: www.facebook.com/LisaochKira

måndag 10 oktober 2011

Avslappning

Idag är det vardag igen och just idag lyssnar jag på denna låt!

tisdag 4 oktober 2011

Bra råd

Under eftermiddagen igår drog jag kort från änglakorten som jag har, från Doreen Virtue samt två kort från Vildmarkens språk av Solöga. Det kändes så bra att få svar på det som jag undrade över just då. Det blev samma svar från båda, fast på olika sätt så klart eftersom det är olika typer av kort. Brukar känna efter hur jag ska blanda korten just då och om jag ska dra ett eller flera kort från leken. Och går man på känsla och inte låter huvudet styra så blir det oftast rätt.

måndag 3 oktober 2011

Budget eller lyx?

Det hjälps ju inte, det är ju roligt med kläder. När man hittar det man tycker om så klart! På tidningen Damernas världs hemsida hittade jag en rolig sida som heter budget eller lyx? En sida där de listar kläder och accessoarer som liknar varandra mycket, men priset är väldigt olika. Det kan ju vara roligt att se hur mycket man sparar om man skulle köpa budget :-)

lördag 1 oktober 2011

Se uppåt!

För ett tag sedan var jag ute med hunden och promenerade och tänkte på hur fint väder det var ute. Ställde mig och tittade på alla moln och dess formationer, njöt av den blå himlen och allt annat vackert som fanns att se på just då. Passade på att knäppa några bilder med mobilen, som ni kan se nedan. Så enkla men härliga bilder som skapas på himlen, skulle passa bra som tavlor. När tog du dig en riktig titt på himlen senast? :-)